0212 454 0000
akademi@immib.org.tr

Detaylar

Amaç:

  • Eğitim, katılımcıları dijital dönüşümün önemini ve etkisini anlamaya, organizasyonlarının dijital olgunluğunu artırmaya, döngüsel ekonominin potansiyelini keşfetmeye ve insan kaynakları yönetimi stratejilerini dijitalleşmeyle uyumlu hale getirmeye teşvik ediyor.
  • Bu eğitim, katılımcıları iş dünyasında dijital dönüşümün öncüleri olmaya teşvik ederek, değişen ve gelişen dijital ekonomide rekabet avantajı elde etmelerini hedefliyor.
  • Etkinlik ile katılımcılar, geleceğin gereksinimlerine uyum sağlamak ve sürdürülebilir bir başarı elde etmek için dijital dönüşümün bir parçası olmanın önemini anlayacak ve organizasyonlarında bu dönüşümü başarılı bir şekilde yönetebilecekler.
  • Eğitimin ardından talep eden katılımcılar ile dijital olgunluk ölçümü çalışması yapılacaktır.

I. Eğitim Başlıkları

  • Dijital Olgunluk
  • Dijitalleşme Stratejisi Hazırlama
  • Döngüsel Ekonomi
  • Dijitalleşme ve İnsan Kaynakları Yönetimi

II. Dijital Olgunluk Ölçümü

Önemli Not: Etkinlik fiziki gerçekleştirilecek olup, katılımcılara katılım belgesi verilecektir.

 

12:30 - 13:00

Kayıt

13:00 - 13:30

Açılış Konuşması- Dr. S. Armağan VURDU (İMMİB Genel Sekreteri)

DigiVIP Proje Tanıtımı- Dr. Öğr. Üyesi İlhan DOĞAN (Proje Koordinatörü)

13:30 - 14:30

Eğitim:

A.     Dijital Olgunluk

B.     Dijitalleşme Stratejisi Hazırlama

14:30 - 14:45

Kahve Molası

14:45 - 15:45

Eğitim:

C.    Döngüsel Ekonomi

D.    Dijitalleşme ve İnsan Kaynakları Yönetimi

15:45 - 16:00

Kahve Molası

16:00 - 17:00

Dijital Olgunluk Ölçümü

 

Yer: DTK Konferans Salonu

Dış Ticaret Kompleksi A Blok, Yenibosna Merkez Mah. Sanayi Cad. No:3

Eğitmen

Dr. Öğr. Üyesi İlhan Doğan (Eğitmen, Döngüsel Ekonomi)

Lisans eğitimi İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Çalışma Ekonomisi bölümünde tamamlayan İlhan Doğan, yüksek lisans eğitimini ise aynı üniversitenin AB Çalışmaları alanında tamamlamıştır. Doktora eğitimi İstanbul Üniversitesi Çalışma Ekonomisi bölümüne ek olarak Syracuse University, Maxwell School Of Citizenship And Public’de tamamlamıştır. İlk dönem çalışmalarında AB ilişkileri ve Sosyal Dışlanma Alanında Çalışan İlhan Doğan son dönemde çalışmalarını yeşil ekonomi ve dijitalleşme alanına entegre etmiştir.  Dijital dönüşüm, dijital beceriler alanında proje ve akademik yayınları bulunan İlhan Doğan hâlihazırda İstanbul Üniversitesi Çalışma Ekonomisi bölümünde doktor öğretim üyesi olarak çalışmalarına devam etmektedir.

 

Doçent Gökhan Övenç-İstanbul Üniversitesi (Eğitmen, Dijital Olgunluk)

İstanbul Bilgi Üniversitesi İktisat Fakültesi, İktisat Bölümü ile Matematik bölümlerinde çift anadal lisans derecesi ile tamamlamıştır. Lisans eğitimi kapsamında ayrıca University of London-London School of Economics and Political Science’da değişim programı kapsamında tamamlamıştır.  Yüksek Lisans eğitimini Galatasaray Üniversitesi “İktisat” bilim dalında da tamamlayan Gökhav Övenç, doktora eğitimi ise İstanbul Teknik Üniversitesi’nde yine İktisat Bölümünde tamamlamıştır.  Hâlihazırda İstanbul Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünde doçent doktor olarak görev almaktadır.   Övenç, saha çalışmalarının istatistiksel değerlendirmesine doğrudan destek sağlamaya yönelik araştırma yöntemleri gibi alanlarda uzmanlaşmıştır.

 

Dr. Öğr. Üyesi Önder Yerlikaya (Eğitmen, Dijitalleşme Stratejisi Hazırlama)

Lisans, yüksek lisans ve doktora eğitimlerini İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde tamamlamıştır. İktisadi Modelleme ve Kantitatif Uygulamalar, Matematiksel Dinamik ve Matematiksel İktisat başta olmak üzere kantitatif alanda dersler vermektedir. Hâlihazırda İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat Bölümünde Dr. Öğr. Üyesi olarak görev yapan Önder Yerlikaya çeşitli araştırma projeleri kapsamında görev almıştır. Uluslararası piyasalar, tarımsal kalkınma, iktisadi büyüme alanında yayınları bulunmaktadır.

 

Ezgi Ünal (Yardımcı Eğitmen, Dijitalleşme ve İnsan Kaynakları Yönetimi)

Lisans eğitimi Sakarya Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi Fakültesi Çalışma Ekonomisi bölümünde tamamlayan Ezgi Ünal, yüksek lisans eğitimini ise İstanbul Üniversitesi Çalışma Ekonomisi alanında tamamlamıştır. Nitel ve nicel araştırma yöntemleri, pazar araştırma ve trend eğilimleri ile yetenek yönetimi alanlarında iş tecrübesine sahip Ezgi Ünal, doktora eğitimi ve araştırmalarını ise Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) doktoralı işgücü yetiştirme programı kapsamında “yeni iş modelleri” uzmanlığında 2020 yılından bu yana İstanbul Üniversitesi bünyesinde gerçekleştirmekte ve araştırmacı olarak çalışmaktadır.

Eğitim Yeri

Yenibosna Merkez Mah. Sanayi Cad. No.3 Bahçelievler Istanbul